Waar heb jij behoefte aan?

Gratis kennis opdoen & kennismaken

 

MASTERCLASS 

STOP MET HET SABOTEREN VAN JE ZAKELIJK SUCCES & CREEËR EEN SUPERWINSTGEVEND BEDRIJF

Ontdek: 

HET BUSINESS ALIGNMENT SYSTEEM: Het meest snelle & en effectieve systeem dat ervoor zorgt dat jij in de structuur komt van zakelijk succes , waardoor je niet langer het succes in je bedrijf saboteert & de weg vrijkomt voor het creëren van het volgende financiële level in je online business.

SNEL & EFFICIËNT MEER WINST MAKEN: Hoe ditsysteem je bedrijf snel en efficiënt in alignment brengtmet dat wat nodig is om zakelijk succes te creëren,waardoor er meer geld gaat stromen in je business, terwijl jij minder gaat doen.

ALLES LEREN CREËREN WAT JE WILT: Je leert hoe je vanuit de juiste structuur alles waar je voor kiest met je bedrijf kunt creëren. Door niet langer op de rem te blijven staan, stroomt het succes als een magneet natuurlijk naar je toe.

OMGAAN MET JE INNERLIJKE BLOKKADES & SABOTAGES: Je leert om interne blokkades niet langer je succes te laten tegenhouden. Met de unieke Superconscious Transformatie Methode laat je je oude identiteit los die nu je succes tegenhoud & zet je je eigen weerstand tegen je nieuwe identiteit in als kompas voor je succes.

Kies voor korte intensieve begeleiding voor

snel resultaat in je bedrijf

 

 1-DAAGSE VIP DAG INTENSIVE 

VIP DAG

Zet in 1 dag een nieuwe structuur uit voor een volgend level van financieel en persoonlijk succes in je bedrijf & sluit de dag af met jouw unieke Structural Momentum Plan waarmee je systemisch aan je zakelijk succes kunt werken.

 

En mocht je een buddy hebben met wie je graag samenwerkt in je eigen bedrijf of een buddy die zelf een eigen bedrijf heeft dan kun je nu ook met z’n tweeën een unieke VIP-1Day Intensive boeken waarbij we op beide bedrijf ingaan en je met elkaar kunt sparren in een Mastermind. Tenslotte is 1+1=3 toch?

Of….implementeer het Business Alignment Systeem

in je bedrijf voor exponentiële groei op zowel

financieel & persoonlijk vlak in je bedrijf

 

3 MAANDEN 1:1 COACHING 

BUSINESS ALIGNMENT PROGRAMMA

Heb jij op dit moment al een online bedrijf en blijven financiële resultaten nog altijd uit?

Of heb je wel de financiële resultaten maar wil je exponentieel groeien met je bedrijf?

Loop je vast in je marketing, je sales of je prijzen?

Dan nodig ik je uit om je bedrijf te transformeren met het Business Alignment System waar we in 12 weken tijd vanuit de Alchemie van creatie nieuw zakelijk succes creëren.

Onze rots in de branding tijdens een belangrijk proces binnen onze organisatie. Daphne is betrokken, eerlijk en een echte leermeester. Ik beveel haar 100% aan. 

Laura van Dijk 

Ik heb Daphne leren kennen als een gedreven, kundige, sterke en betrokken vrouw, die altijd oog heeft voor ontwikkeling en groei. Zij ziet het geheel en zorgt altijd voor kwaliteit. Ik raad een samenwerking met haar van harte aan.

Janet van Mil 

Daphne kijkt niet alleen naar het proces, maar ook naar de mens zelf. Daphne zou een voorbeeld kunnen zijn voor velen. Een vrouw met veel kennis, power en empathisch vermogen. Ze heeft mij de mogelijkheid gegeven om door te groeien en daar ben ik haar dankbaar voor.

Henylen da Conceicao 

“Betrouwbaar, gedisciplineerd, accuraat en daadkrachtig dat zijn de woorden die bij direct naar boven komen.

Corina Beelen