Elke keuze die je maakt in je bedrijf vormt een eigen structuur met een unieke dynamiek.

En iedere keer dat jij jezelf in Alignment brengt met deze dynamiek kom je dichterbij je financiele & persoonlijke vrijheid.

Want jij hebt alles al in je om elke keuze die je maakt te realiseren, maar dan moet je wel uit je eigen schaduw stappen zodat succes een natuurlijke weg kan gaan.

Het enige limiet dat je hebt, dat ben je namelijk zelf!

Jij bent de krachtige creator van je eigen zakelijk succes.

Mijn intentie is dat je aan het einde van deze VIP dag volledige helderheid en begrip hebt van de structuur waar je inzit, waarom je in deze structuur zit en een Structured Momentum Plan hebt hoe je jouw next level succes gaat bereiken.

Tijdens mijn VIP dagen ligt de volledige focus op de next level keuzes in je bedrijf en de acties die na deze dag gaat implementeren om te komen tot financiële en persoonlijke vrijheid.

 

The magic van de ochtend …

Business Alignment Assessment – we gaan beginnen met een deep dive in je bedrijf om te bepalen waar je nu staat.

En wanneer we dat gedaan hebben gaan we jouw next level van financiële en persoonlijke vrijheid bepalen.

Gedurende de dag zul je grootse energetische shifts maken.

We verdiepen je bewustzijn, komen in contact met het Superconscious deel van je dat beschikt over oneindige informatie.

Maar we beginnen met het opzetten van de juiste structuur.

The magic van de middag …

Het is tijd om de onderliggende dynamiek naar boven te halen van de structuur die we hebben gezet en die de mate van succes bepaalt dat je gaat behalen.

Dit proces kan oncomfortabel zijn maar het is wel waar de echte Magic zich bevindt.

En vanuit hier maken we jouw unieke Structured Momentum Plan dat volledig aansluit bij je nieuwe keuzes.

Gedurende de dag ontspannen we door te wandelen of met elkaar in gesprek te gaan over de mooie dingen van het leven. Want om contact te kunnen maken met je Superconscious is ontspanning key.

Aan het einde van de dag rijd je naar huis, waarbij je terugkijkt op een dag die een nieuwe fase van je bedrijf inluidt. Je weet wat je te doen hebt om een next level van jouw zakelijk succes te creëren. Je voelt je geinspireerd en gaat vol vertrouwen je nieuwe fase in.

Ik zorg altijd voor een mooie en inspirerende locatie in de omgeving van de Randstad.

 Jouw Intensive is volledig inclusief en ik zorg dat we een rustige ruimte hebben om samen te werken. En natuurlijk mag een heerlijke lunch niet ontbreken.

” Wees voorbereid er is geen limiet aan wat je kunt bereiken! “

 

READY FOR TAKE-OFF?

NEEM CONTACT OP

 

 Om er zeker van te zijn dat jij het meeste waarde haalt uit de VIP 1day-intensive & ik zeker weet dat ik echt verder kan helpen in je bedrijf, plan ik met al mijn klanten eerst een 1:1 strategiegesprek in.

Je plant het gesprek geheel vrijblijvend in. Maar ik kijk er nu al naar uit om je in Alignment te brengen met al het moois dat je wilt creëren.