Kom meer te weten over mij &
wat ik doe…

Al meer dan 16 jaar houd ik mij actief bezig met het proces van creatie. Ik heb honderden studenten en tientallen professionals gecoacht in het proces op weg naar succes.

Velen worstelen met dit proces om veel uiteenlopende redenen. Na zelf zowel een financieel succesvol bedrijf op te hebben gezet en een van de grootste en beste opleidingen van Nederland te hebben gecreeerd werd het tijd om dit proces bewust in te zetten om anderen verder te brengen op hun pad naar succes.

Dat heeft ertoe geleid dat ik 4 jaar geleden de Happy Learning Academy opgezet heb en me heeft gebracht waar ik vandaag sta-ik coach ondernemers, scholen & organisatie bij het succesvol creëren van eindresultaten die ze graag willen bereiken.

Klink gemakkelijk maar is in de praktijk één van de meest onderschatte processen in ons bestaan.

Ik realiseerde me na 16 jaar dat ik het talent & de skills heb om bij anderen gemakkelijk te zien wat de mogelijkheden zijn in hun bedrijf of organisatie

Maar wat ik nog veel waardevoller vind, is dat ik de structuur kan ontleden waar het eindresultaat zich in bevindt waardoor er spanning op de ​verandering komt te staan en 95% door afgeleid raakt of zelfs afhaakt.

Alles is een Structuur

 

De term Structuur vind je over mijn hele website heen omdat het de basis vormt van het werk dat ik doe. Maar wat bedoel ik ermee?

Een structuur is een compleet item en bestaat uit altijd uit 2 delen die in relatie zijn met elkaar. Een auto is een structuur, een gebouw maar ook jouw leven en je bedrijf zijn structuren.

Een structuur werkt op een bepaalde manier. Het gedraagt zich op een bepaalde wijze. Een gebouw werkt anders dan een auto.

En jouw bedrijf werkt dus ook anders dan het bedrijf van anderen.

Er bestaan 3 unieke patronen die je kunt tegenkomen in een structuur:

⇢Vastlopen

⇢Schommelen

⇢Vooruit bewegen

Alleen als je je bedrijf in de structuur van vooruitbewegen plaatst kan het level van succes een blijvend succes zijn.

De meeste mensen leven in een structuur die ze niet laat ontvangen wat ze echt willen. Het maakt niet uit hoeveel effort, tijd en passie ze erin stoppen. We kennen allemaal genoeg verhalen over anderen die het talent en de studies hebben, maar die niet financieel of persoonlijk succesvol zijn. En we kennen de verhalen van anderen die totaal geen studie gevolgd hebben, maar die biljonairs zijn geworden. 

Er is gewoon geen 1 weg naar succes. Maar er is wel 1 structuur die leidt naar succes en dat is de weg waar de structuur niet in conflict is met meestal jouw eigen identiteit.

Nu zul je je waarschijnlijk afvragen ‘Hoe verander ik dan mijn identiteit’? En mijn antwoord is niet. In plaats daarvan integreer je alles van jou dat er is, zonder dat dit ook maar iets te doen heeft met je toekomstig succes.

Het fijne hiervan is dat ik iedereen kan coachen. Waarom?

Omdat creëren dus niet over jou gaat.

Mijn coaching helpt jou in de structuur te stappen die je toestaat om succesvol te worden in plaats van dat je tijdelijk succes bereikt.

Of dat je helemaal vastloopt terwijl je wel alles doet om succes te creëren.

Je leert de structuur begrijpen waar jij je in bevindt en die shiften we de coaching.

Dus wacht niet langer en maak een afspraak met me.

Dan gaan we snel aan de slag met de structuur van jouw winstgevende online bedrijf.

READY FOR TAKE-OFF?

NEEM CONTACT OP…..

 

 Om er zeker van te zijn dat jij het meeste waarde haalt uit mijn programma’s & ik zeker weet dat ik je echt verder kan helpen in je bedrijf, plan ik met al mijn klanten eerst een 1:1 strategiegesprek in.

Ik kijk ernaar uit om je Business in Alignment te brengen met al het moois dat je wilt creëren.