De meeste ondernemers hebben als hoofddoel financiele rijkdom op hun lijst staan. het No1. topic waarom mijn klanten mij benaderen is omdat ze meer willen verdienen en het idee hebben dat door het ‘juiste ecosysteem van producten’ of een goed online programma ze hun doel kunnen gaan bereiken. Als jij ook ondernemer bent die vooral bezig is met strategieeen en systemen bouwen in je bedrijf voor meer financiele rijkdom dan is deze blog belangrijk voor jou!

Want het eerste dat ik doe met mijn klanten is alle strategieen en systemen aan de kant schuiven, zodat we samen kunnen kijken naar je huidige relatie met geld. Want het is je relatie met geld dat het plafond creeert. Voorbeelden die ik tegenkom zijn

  • Veel geld verdienen gaat gepaard met hard werken of
  • Spiritualiteit en veel geld verdienen is not done of
  • Geld is energie dus als ik high vibes heb en veel goed doe bij anderen dan trek ik geld aan

Is dit wellicht ook toepasbaar voor jou? Lees ook mijn blog ‘de 7 grootste onderliggende sabotagepatronen die financiele vrijheid blokkeren’ waarin ik de meest geidentificeerde patronen voor je beschrijf waarvan we er bijna allemaal wel een paar in ons innerlijk systeem hebben zitten.

Alle sabotagepatronen zijn te herleiden naar 1 belangrijk misverstand en dat is het beantwoorden van de vraag ‘Wat is geld’?