MASTERCLASS | VOOR ONLINE COACHES & EXPERTS

In de Online Masterclass ontdek je: 

HET BUSINESS ALIGNMENT SYSTEEM: Het meest snelle & en effectieve systeem dat ervoor zorgt dat jij in de structuur komt van zakelijk succes , waardoor je niet langer het succes in je bedrijf saboteert & de weg vrijkomt voor het creëren van het volgende financiële level in je online business.

SNEL & EFFICIËNT MEER WINST MAKEN: Hoe dit systeem je bedrijf snel en efficiënt in alignment brengt met dat wat nodig is om zakelijk succes te creëren, waardoor er meer geld gaat stromen in je business, terwijl jij minder gaat doen.

ALLES LEREN CREËREN WAT JE WILT: Je leert hoe je vanuit de juiste structuur alles waar je voor kiest met je bedrijf kunt creëren. Door niet langer op de rem te blijven staan, stroomt het succes als een magneet natuurlijk naar je toe.

OMGAAN MET JE INNERLIJKE BLOKKADES & SABOTAGES: Je leert om interne blokkades niet langer je succes te laten tegenhouden. Met de unieke Superconscious Transformatie Methode laat je je oude identiteit los die nu je succes tegenhoud & zet je je eigen weerstand tegen je nieuwe identiteit in als kompas voor je succes.

Je ontvangt na het bekijken van de Masterclass ook de Miracle Woman Experience (t.w.v. €97) gratis in je mailbox.

Én je ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor een gesprek met mij waarin we bespreken:

  • De huidige situatie van je bedrijf
  • Naar welk next level je wilt groeien 
  • Hoe je het Business Alignment System kunt inzetten om te komen van waar je nu staat naar het next level van zakelijk succes

NB: De Masterclass staat tijdelijk online.
Schrijf je nu in en bekijk hem wanneer het jou uitkomt. 

Daphne Verkaik

Online Business Strateeg

De vraag ‘Wat maakt dat de een wel een succesvol bedrijf creëert en de ander niet? vind ik een van de meest fascinerende vragen. Ik houd van succesvol creëren van dat waar je voor hebt gekozen. Dat lijkt gemakkelijk, maar dat is het voor velen niet. Ze laten zich op de weg van creatie afleiden van dat wat ze het liefste willen bereiken of ze beginnen niet eens aan creatie maar laten zich leiden door de omstandigheden. 

Vele ondernemers gaan op zoek naar een formule of denken dat ze zichzelf eerst moeten veranderen voordat ze succes kunnen creëren. Dat is echt BS!  Want alles wat je nodig hebt, zit al in jou, alleen nu saboteer jij je succes door de structuur waarin je je bedrijf geplaatst hebt. (onbewust)

Want succes is niet persoonlijk, maar een structuur. Het is voor iedereen weggelegd én je kunt gewoon zijn wie je wilt zijn. Zolang je maar gefocust bent op dat wat je het liefste wilt.

Klinkt heel gemakkelijk alleen in de praktijk blijkt het vaak ingewikkeld. Hoe het precies werkt en wat jij eraan kunt doen zodat niets jouw volgende level van financiële en persoonlijke succes in de weg staat, laat ik je uitgebreid zien in de Masterclass.

Ik heb inmiddels meer dan 18 jaar ervaring in het coachen van anderen op weg naar hun succes zowel jong & oud en wat ik je leer heb ik ook exact zo gedaan toen ik een topopleiding in de Nederlandse luchtvaart opbouwde en nu in mijn eigen bedrijf. Ik ben blij dat ik het nu ook in andere bedrijven kan implementeren. En misschien uiteindelijk ook wel in dat van jou…..

Als jij ambitieus bent en graag een volgend level van zakelijk succes wilt bereiken dan laat ik je graag zien hoe je dat snel & op een efficiënte manier kunt doen. Schrijf je in!