BUSINESS ALIGNMENT
PROGRAMMA

Word de ultieme creator van een superwinstgevende online business

-3 maanden-

Dit programma shift je kijk op het succes in je bedrijf volledig. Je brengt alle aspecten van je bedrijf volledig in alignment met een nieuw level van zakelijk succes.

Je ontdekt de alchemie van creatie waarmee je jouw financiële en persoonlijk vrijheid gaat creëren.

Of het nu gaat om het upgraden van je financiële situatie, je marketing & sales of je online programma

Zodra je ze in de juiste structuur zet dan komt de weg vrij voor meer zakelijk succes.

⇢Ontdek hoe je stopt met het saboteren van het volgende level van zakelijk succes in je bedrijf, waardoor je energie weer via het pad van de minste weerstand kan gaan stromen.

 

⇢Leer de essentiële stappen die je moet nemen als je je succes vast wilt houden zodat je niet langer schommelt tussen succes & falen.

 

⇢Verander je relatie met geld waardoor je financiële vrijheid serieus werkelijkheid kan worden.

 

⇢Leer hoe je kunt stoppen met de vele uren erin stoppen en neem alleen de meest voor de handliggende acties die onderdeel zijn van je structuur. En daar hoort ook bij dat je niet langer alle ‘shiny objects’ in je bedrijf haalt.

 

⇢Ontdek hoe je door het verleggen van je focus succes niet langer persoonlijk is, maar een structuur die je beinvloedt door de acties die je neemt.

 

⇢Durf te leren kiezen voor dat wat je het liefste doet in plaats van wat het meeste oplevert, wat anderen doen of het oplossen van een onderliggend probleem, waardoor Momentum fors gaat toenemen en je steeds sneller je eindresultaten manifesteert.

leert je alles wat je nodig hebt om succesvolle financiële eindresultaten te creëren in je bedrijf:

  Masterclasses:

  ⇢Maak keuzes passend bij je next level zakelijk succes & kom in de structuur van een superwinstgevend online bedrijf

  ⇢Verhoog je financieel & zakelijk bewustzijn & ontdek hoe de alchemie van creatie werkt

  ⇢Krijg grip op de onderliggende structuur door je percepties, definities en weerstanden zichtbaar te maken in de structuur van een superwinstgevend online bedrijf

  ⇢Ontdek je relatie met geld en leer hoe je overvloed creëert in je bedrijf

  Coaching:

  4 1:1 Structural Strategiesessies (om de week) waarin we de structuur neerzetten voor een superwinstgevend online bedrijf

  Masterclasses:

  ⇢Implementeer het Business Alignment System in je bedrijf waardoor je op elk onderdeel in je bedrijf iedere dag vanuit de structuur gaat ondernemen van een superwinstgevend online bedrijf

  ⇢Krijg inzicht in jouw relatie met succes & falen en leer hoe dit je creatie beïnvloedt

  ⇢Ontwerp jouw unieke Structured Momentum Plan om iedere dag in Momentum te blijven door de energie te gebruiken die vrijkomt tijdens het creëren.

  Coaching:

  4 1:1 Momentum Calls (iedere week) waarin je vragen kunt stellen over het creëren van je next level zakelijk succes & we hercoderen alle weerstand die onderweg ontstaat.

  WIL JE WETEN WAT ANDEREN ERVAN VONDEN?

  BEKIJK DE VIDEO VAN KEWIETA

  BEN JE KLAAR VOOR EXPONENTIËLE GROEI?

   

  Als wat ik heb geschreven op mijn website resoneert met jou én je bent klaar om een volgende stap te maken in de groei van je bedrijf. Dan kom ik graag in contact met je zodat we kunnen uitzoeken hoe we samen dit pad van creatie kunnen lopen. 

  Als je me een bericht stuurt dan neem ik binnen 24 uur contact met je op voor een afspraak.

  Ik kijk ernaaruit om je te mogen begeleiden bij jouw nieuw level van succes in je bedrijf!