Congratulations…….

Er is een email onderweg naar je die je meteen toegang geeft tot de Business Quest!

Houd je mailbox s.v.p. goed in te gaten en bekijk ook de Spambox omdat het soms voorkomt dat we hierin belanden ūüė•

Maar voordat je gaat beginnen heb ik nog iets voor je wat je echt te gek gaat vinden…..

The Clarity Code

 

Transformeer in 5 dagen naar de co-creator van een superwinstgevend bedrijf.

Stap bewust in de meest Rijke & Vrije versie van jezelf.

Ontvang volledige helderheid, zelfvertrouwen om de acties te nemen die leiden naar resultaten die je zelf nooit had kunnen bedenken.

Krijg alle antwoorden die je nodig hebt om een winstgevend & succesvol bedrijf te bouwen van binnenuit….en pas daar je strategie√ęn & systemen op aan.

Dit gevoel is magisch én het werkt !

De Clarity Code¬†is een 5-daagse intensive systeem waarmee je gedag zegt tegen doen wat ‘Juist’ is en de regels breekt omdat je met zekerheid weet dat wat je doet in je bedrijf leidt naar jouw persoonlijke & financi√ęle vrijheid.

Neem het besluit dat succes gemakkelijk is, stop met zoeken naar overgecompliceerde dingen en laat het van binnenuit stromen!

JE WILT EEN SUCCESVOL, WINSTGEVEND BEDRIJF RUNNEN DOOR ANDEREN TE HELPEN MET WAT JIJ HET LIEFSTE DOET.

DE BELANGRIJKSTE STAP?

VOL HELDERHEID & ZELFVERTROUWEN IN HET EINDRESULTAAT STAPPEN…

DAT KLINKT GEMAKKELIJKER DAN HET IS…

I know…..

Het probleem is dat de meeste ondernemers het grootste gedeelte van hun tijd besteden aan de dingen waarvan ze denken dat het hun resultaat oplevert in plaats van dat ze bezig zijn met het echte werk.

Dat is de reden dat ik de Clarity Code voor je heb gemaakt.

Want veel vrouwelijke ondernemers houden zichzelf veel te klein………..

Succes, Vrijheid & Rijkdom komen niet zomaar op je pad. Een nieuw level van succes betekent een nieuw level van jezelf. En dat voelt vaak onveilig en onzeker. Je bereikt het nieuwe level alleen door het iedere dag 2% meer van jezelf te worden. Hoe dat werkt leg ik je uit in de Clarity Code.

Want de keiharde waarheid is dat veel ondernemers hun echte potentieel nooit bereiken omdat ze hun focus verkeerd leggen. Ze raken teleurgesteld als de dingen niet gaan zoals gepland, niemand hun programma’s koopt of als resultaten langer duren als bedacht. Ze werken niet vanuit de alignment met zichzelf en hun energie sluit niet aan bij wat nodig is om succes te behalen.

In deze training krijg jij volledige helderheid hoe je in de nieuwe versie van jezelf kunt stappen zodat je de krachtige co-creator wordt van een succesvol en winstgevend bedrijf.

En bij iedere stap krijg je meer zelfvertrouwen, zodat je jouw eigen unieke weg naar succes kunt vinden door het pad van je ziel te volgen.

Start vandaag nog met de Clarity Code &

word die krachtige creator voor slechts ‚ā¨37,-!

WAT KRIJG JE ALS JE DEELNEEMT?

‚úď5 Audio Business Trainingen die je de helderheid & het zelfvertrouwen geven hoe je het bedrijf cre√ęert dat helemaal in alignment is met wie jij wilt zijn zodat het je leidt naar ongelimiteerd succes, vrijheid en rijkdom (ter waarde van ‚ā¨297,-)

‚úďComplete Self-Assessment Gids om in de nieuwe rijke versie van jezelf te stappen (ter waarde van ‚ā¨97,-)

BONUS 1: Aanbod voor een live 60 minuten Clarity Call met mij waarin ik je help om te identificeren wat je nu tegenhoudt om succes & rijkdom te kunnen ontvangen ( korting ter waarde van ‚ā¨200,- en alleen via deze training te boeken)

 

 HOE WERKT DE TRAINING?

Zodra je het kleine bedrag van ‚ā¨37,- hebt betaald, ontvang je 5 dagen lang iedere dag een email van mij. Je mailbox is de plek waar de magie plaatsvindt. In plaats van lange video- of audioberichten focussen we iedere dag op een uplevel en aha moment voor meer helderheid. Ik cre√ęer 5 krachtige mails voor je met content als audio’s & journal questions.

Zo kun je steeds opnieuw in deze energie komen wanneer het jou goed uitkomt. Hierdoor wordt  uplevellen gemakkelijk, krachtig en bevrijdend.

Voor vragen kun je met me connecten op Facebook zodat ik je via FB Messenger verder kan helpen. Maar maak je geen zorgen dat leg ik allemaal uit in de training.

Onthoud dat iets NIEUWS alleen kan ontstaan uit iets NIEUWS!

IK WIL JE WEL ALVAST WAARSCHUWEN…

Dit programma is geen quick fix ook al doet de prijs dat misschien vermoeden. Een krachtige creator worden van je leven is namelijk¬† ‘Work in Progress’.¬†

Je zult iedere dag opnieuw in de meest rijke versie van jezelf moeten stappen. Succes in je bedrijf heeft 80% te maken met jouw energie, 15% met consistentie en 5% met strategie.

Je legt de verbinding met je klanten met jouw unieke energie en niet met je tools. Tools gebruik je alleen wanneer ze goed voelen voor je.

Hoe dit werkt leer ik je in de Clarity Code.

  clarity Code CURRICULUM

Dag 01

STAP IN DE NEXT LEVEL VERSIE VAN JEZELF

Welk nieuw level vraagt je ziel je in te stappen. Wat is de Big Vision die je hebt voor jezelf die je wilt gaan leven? Dit is de fuel die je iedere dag een stap dichter bij je verlangens brengt.

Dag 02

NEUTRALISEER JE ENERGIE

Wanneer je in een new level stapt dan is het onvermijdelijk dat er weerstand ontstaat. In deze training leg ik je uit hoe dit werkt en hoe je er mee om kunt gaan zodat je in alignment kunt blijven.

 Dag 03

GA STAAN VOOR SUCCES & RIJKDOM

Een succesvol en winstgevend bedrijf wordt veel gemakkelijker wanneer je jezelf in je volledigheid laat zien. Leer op dag 3 hoe je echte connectie kunt maken met jezelf waardoor je ook de connectie legt met je droomklanten.

Dag 04

DE FORMULE DIE JE ALLES LAAT CRE√čREN DAT JE WENST

Op dag 4 neem ik je mee in wat Alignment in je bedrijf echt is en hoe je weet dat je in Alignment bent. Ik deel de formule met je die zorgt dat je krijgt wat je wenst wanneer alle onderdelen van deze formule in alignment zijn met elkaar.

Dag 05

MASTER DE STAAT VAN ZIJN VAN SUCCES ‘NO MATTER WHAT’ ER GEBEURT

Dit is het echt werk dat jij te doen hebt in je bedrijf. Wanneer je de innerlijke staat van zijn van vrijheid bewaakt no matter what dan zullen je succes en je rijkdom volgen.

Het gaat namelijk niet over de dingen die je doet maar over de staat van zijn waarin je leeft.

WAAROM IS DIT GEEN GEWONE BUSINESS TRAINING?

Omdat je alles wat je nodig hebt om te cre√ęren waar je heel gelukkig van wordt al in je hebt zitten. Het succes, de vrijheid maar ook de rijkdom. Alles waar jij van houdt. En jouw interne systeem kan je ernaartoe leiden, mits……je je vanuit de meest rijke versie van jezelf laat leiden. En het mooie is dat je alleen jezelf nodig hebt om dat systeem te activeren.

De Clarity Code is daarom geen stap voor stap volg mijn strategie en je wordt rijk en succesvol training. Het is een training waarbij ik je wil meenemen naar wie je echt wilt zijn en hoe je iedere dag opnieuw in de meest rijke versie van jezelf kunt stappen voor de beste resultaten.

Ik weet echt 110% zeker…..

DAT JIJ KLAAR BENT OM DE SHIFT TE MAKEN…

Anders was je namelijk niet op mijn pad gekomen. Want ik ga niet op zoek naar mijn klanten, mijn klanten vinden mij. En zo kan het straks ook voor jou zijn.

We zijn altijd maar bezig met ‘het juiste doen’, zorgen dat ‘we erbij horen’, ‘ons niet goed genoeg voelen’ of denken dat we ‘niet in staat zijn om’ wat we echt willen voor elkaar te krijgen. We hoeven rijkdom niet te creeren, het is er allang. En we kunnen het ontvangen door onze tekortkomingen los te laten.

Want jij bent goed genoeg en alles dat je wenst is er al. 

En That is That !

Als je nu denkt “dat klinkt super maar ik ben nog niet 100% zeker”

lees dan nog even verder, want

01

Ons is geleerd dat we ons geluk vanuit de wereld om ons heen creeren..maar de sleutel naar vrijheid, succes, rijkdom en geluk ligt binnenin jezelf opgeslagen.

02

Wanneer we beseffen dat succes, vrijheid, rijkdom en geluk van binnenuit komen…….dan wordt het onze eerste prioriteit om ons iedere dag opnieuw supergoed te voelen.

03

Zodat we vanuit de plek waar we ons echt goed voelen……onszelf de vraag kunnen stellen ‘Wat willen we echt’ in het leven?

04

Want de kracht van creatie komt voort uit 1 ding….. de STAAT VAN ZIJN van dat waar je echt naar verlangt.

Wanneer je dit lukt dan stap je in de echte creatiekracht van een Succesvol en Winstgevend bedrijf.

Ben je er klaar voor om in jouw systeem van Rijkdom te stappen zodat je succes, vrijheid en rijkdom kunt cre√ęren in je bedrijf?