8 WEKEN 1:1 BEGELEIDING

SACRED CIRCLE

Wil je snel en effectief een succesvol en winstgevend bedrijf opbouwen?

Door een combinatie van 1:1 strategiesessies & energetisch werk begeleid ik je naar een volgend level van jouw persoonlijk succes, vrijheid en rijkdom.

Sacred Circle is voor jou als:

 ✔️Je beseft dat Meer Doen je niet langer meer Succes gaat opleveren. Voor meer succes is op een next level meer van Jezelf Zijn nodig.

✔️Je open staat om bij iedere strategie die we aanraken te voelen hoe dat past bij jouw ideale bedrijf. (Dat betekent dus ook NEE durven zeggen als het niet past 😉)

✔️Je kritisch naar je eigen verdienmodel wilt kijken en je relatie met geld zodat je voor je echte waarde gaat staan omdat pas dan de verkopen kunnen stijgen.

✔️Je niet langer wilt doen wat Juist is in de online business wereld, maar een compleet heldere strategie bepaalt vanuit wie jij wilt zijn. 

✔️Dat je vol voor je bedrijf wilt gaan staan vanuit alle verlangens die jij hebt en daar acties bij neemt die nodig zijn ongeacht wat anderen daarvan vinden.

✔️Dat je bereid bent je tijd totaal anders in te delen omdat dat nodig is om vanuit een hoger bewustzijn waar te nemen zodat je de juiste keuzes kunt maken.

Want dat is nodig als je zo snel en efficient mogelijk jouw unieke route naar Succes, Vrijheid & Rijkdom wilt uitzetten!

“Ik weet nu wie ik ben & wie ik wil zijn”

Beluister in deze video de ervaring van Kewieta!

We werken jouw unieke strategie uit vanuit 3 focuspunten:

1. Succes

Wat ga je waarmaken & waar ben je beschikbaar voor?

Een bedrijf opzetten doe je vanuit een gedachte, maar hoe dieper we in de dagelijkse beslommeringen raken hoe verder we afdrijven van waar we werkelijk voor ondernemen. Jouw onderneming is het vehicle voor een groter onderliggend verlangen. Door dat verlangen heel helder en concreet in kaart te brengen gaan we je innerlijk systeem shiften van tekort naar rijkdom. Shiften naar een grotere, volgende versie van jezelf is een cruciale stap in het behalen van succes.

2. Vrijheid

 Wie ben je echt?

De tweede pijler van het traject richt zich op jouw vrijheid. En daarmee bedoel ik niet hoe weinig je hoeft te werken maar ik neem je mee naar de diepere laag in jezelf. Want echte vrijheid gaat niet over hoelang je werkt. Het gaat over de vrijheid om dat te doen in je bedrijf waar jij echt ‘Happy’ van wordt en het lef om het niet te doen als het niet goed voelt voor jou. Echte vrijheid is je authenticiteit en je leiderschap tot uiting laten komen in je aanbod, je programma’s en je marketing. 

3. Rijkdom

Wat ben je waard?

De derde pijler van het programma gaat over het gaan staan voor wat je echt waard bent en je onderliggende relatie met geld. We onderzoeken hoe deze invloed hebben op je programma’s en je prijzen zodat je kunt gaan ontvangen wat je nodig hebt om je verlangens waar te maken. We bekijken je salesstrategie zodat je jezelf niet klein houdt, omdat je onderliggend nog niet gelooft dat je klanten het bedrag dat je echt waard bent willen betalen voor de transformatie die je levert. Je sales werkt pas wanneer jij er van binnen helemaal achter staat.

Wat gaan we samen doen?

✓We hebben 8x een 1:1 coachingsessie van 90 minuten (elke week 1 en door jou zelf in te plannen) waarin we vanuit de strategie die we samen uitzetten intunen op de weerstanden die onderliggend ontstaan zodat we ze on the spot shiften met behulp van het Superbewustzijn zodat de acties die je gaat nemen goed voelen

✓Je krijgt toegang tot de Alignment Academy met 10 business trainingen  om in alignment te komen op het gebied van marketing, sales, message, aanbod, programma en pricing

✓Deep dive self- assessments op Succes, Rijkdom en Vrijheid om bewust te worden van je energetisch systeem zodat we de weerstand kunnen shiften om op te schalen

✓ Sacred Circle DOC. om samen de strategie in uit te zetten en waarin ik jou binnen 48 uur voorzie van persoonlijke feedback

✓Ongelimiteerde ondersteuning per email. Ik antwoord gemiddeld binnen 24 uur je vraag.

✓Krachtige audio’s voor het activeren van je next level Succes, Rijkdom & Vrijheid om je innerlijk systeem van Rijkdom te magnetizen.

Ik wil dat jij kunt gaan staan voor wat je echt waard bent..

Gaan staan voor wat je echt waard bent, het klinkt misschien als een one-liner, maar het is echt een van de belangrijkste dingen om in je bedrijf mee aan de slag te gaan. Als je op alle vlakken gaat staan voor wat je waard bent, ben jij namelijk altijd geod genoeg ‘No Matter What’ er gebeurt in je bedrijf. Dat is het rijkdomsbewustzijn.

De meeste ondernemers runnen hun bedrijf vanuit een tekort, vanuit het het onderliggende waarde van polariteit. Dat is de waarde van  ‘Als……..Dan…….. Hiermee kun je nooit je opotiemale succes, vrijheid en en rijkdom aanraken. Je blijft in cirkels ondernemen en komt staat opnieuw op hetzelfde punt uit en loopt vast.

In onze 8 weken samen bepalen we vanuit de pijlers van succes, vrijheid, rijkdom jouw waarde en daar passen we de strategie van je message, je aanbod op de markt,je programma’s, je prijzen en je salesstrategie op aan. We creeren jouw unieke ‘Message tot Money’ pathway.

En tijdens iedere stap die we nemen neutraliseren we je weerstand waar nodig door je onderliggende systeem met behulp van je Superbewustzijn te shiften van Tekort naar Rijkdom.

 

Ben jij toe aan een nieuw level in je bedrijf? En ben je er klaar voor om het ondernemen vanuit tekort achter je te laten en de rijkdom, het succes en de vrijheid in je leven te verwelkomen? Voorgoed?

Dan maak ik heel graag kennis met je in een persoonlijk gesprek waarin we jouw huidige situatie bespreken en samen bekijken waar ik je bij zou kunnen ondersteunen in een persoonlijk traject.