ONLINE  GROEPSCOACHING

MAGNETIC BUSINESS SYSTEM

Ben je ondernemer en ben je klaar voor een totaal andere manier van Business coaching?

 De Magnetic Business System is de gouden combinatie tussen Business Strategie & werken aan je Innerlijk Systeem.

Je bouwt in je eigen tempo een superwinstgevend bedrijf op door iedere dag opnieuw in je mooiste realiteit te stappen.

En het mooie is dat je lifetime toegang houdt tot de coaching & training in de ‘Have it All University, zodat je er vanaf nu niet meer alleen voorstaat.

I GOT YOU!

Wat is er anders aan mijn Business Coaching?

Je hebt 2 keuzes om je bedrijf op te bouwen:

#1.

Jezelf iedere dag de externe push geven om de ‘juiste’ strategieën, systemen en tools te implementeren in je bedrijf die ervoor gaan zorgen dat er ergens op deze weg succes & rijkdom ontstaat.

#2.

Ontdek wat je echt wilt en kom energetisch in alignment met deze nieuwe realiteit. Om van daar uit iedere dag vanuit acties te nemen die hierbij passen. Hierdoor haal je je resultaten magnetisch naar je toe.

Ik heb de beide geprobeerd en de #1 sucks wat mij betreft. Het woont je uit, maakt je onzeker en het allerergste is dat je eigen creatiekracht weggeeft aan iets dat buiten jezelf ligt. En dat zorgt dat je nooit de succes & rijkdom bereikt die je echt wilt. Je bent altijd aan het werk en het voelt alsof het nooit goed genoeg is, of jij niet goed genoeg bent.

De online wereld heeft een andere manier van werken nodig. Want deze markt is nog nooit zo overvol geweest als nu. Daardoor wordt je bedrijf op de oude wijze runnen steeds ingewikkelder. De systemen veranderen constant. 3 jaar geleden waren webinars helemaal hét en nu moeten het challenges zijn om je boodschap over te brengen. En wat doe je morgen? Social media verandert ook iedere minuut en iedere actie op social media beïnvloedt je energie.

Je hebt een eigen stevig persoonlijk systeem nodig dat je laat focussen op alleen dat wat voor jou van belang is om te creëren dat je wilt. Een systeem dat je iedere dag in jouw gewenste realiteit stapt, waarmee je je vrouwelijke energie en leiderschap terugpakt en je grootse resultaten mee gaat waarmaken die je van binnen allang gevoeld hebt.

Gewoon omdat je het waard bent!

Magnetic business system is voor jou als:

 ✔️Je niet langer steeds opnieuw gecompliceerde strategieën in je bedrijf wilt toepassen, omdat ze niet langer passen bij de energie hoe jij het liefste je bedrijf groot maakt.

✔️Je diep van binnen weet dat er veel meer uit je bedrijf te halen valt dan je nu doet maar niet goed weet hoe.

✔️Je achter je waarde wilt gaan staan, door prijzen te vragen die passen bij een nieuwe realiteit maar dit doodeng vindt.

✔️Je geld overvloedig wilt laten stromen in je bedrijf zodat je nooit meer tekort ervaart.

✔️Niet langer wilt doen wat Juist is in de online business wereld, waardoor je constant uit alignment raakt met jezelf, maar je sales, programma’s, aanbod etc… wil neerzetten vanuit wat goed voelt voor JOU.

✔️Dat je vol voor je bedrijf wilt gaan staan vanuit jouw vrouwelijk leiderschap die shifts creëren, waardoor resultaten sneller zichtbaar worden dan ever before

✔️Dat je een business wilt opbouwen waar Jij helemaal gelukkig van wordt van een low-end product tot het werken met je high end klanten. Jij bepaalt!

En gewoon omdat het geweldig voelt om onderdeel te zijn van een ‘energetische container’ die de ruimte creëert voor jou om je bedrijf te laten groeien, je aanbod te creëren dat goed voelt én de prijzen te vragen die je eigenlijk echt wel wil vragen. Dat jij jij kunt zijn!

“Ik weet nu wie ik ben & wie ik wil zijn”

Beluister in deze video de ervaring van Kewieta!

Dit is waar je toegang tot krijgt als je JA zegt tegen het Magnetic business system

6 maanden LiVE training & coaching

 Live Business Trainingen

1x per week LIVE business trainingen met open coaching op strategieen als je boodschap, je programma’s, je prijzen, je sales & je marketing voor het opzetten en uitbouwen van je bedrijf vanuit een nieuwe realiteit. 

Live Coaching Call

1x per week kun je de LIVE coaching calls bijwonen, waarin je intuned op onderdelen uit jouw droombedrijf en we halen on the spot je weerstanden weg op emotioneel & overtuigingsniveau door te werken in het quantumveld.

 

Live Plan je Business trainingen

1x per week kun je Live de ‘Plan je Business trainingen’ volgen om het Magnetic Mind System in praktijk toe te passen voor je eigen bedrijf. In deze traning leg je de fundering voor je succes op lange & korte termijn. Vanuit deze fundering stap je iedere dag met gemak in je nieuwe realiteit & identiteit.

+

Lifetime toegang tot de ‘have it all’ university

Unieke University

Alle live trainingen kun je terugvinden in de online ‘Have it All’ University. De energetische container om je weerstanden weg te halen is hier nog krachtiger in de replay

Magnetic Business System

Het is het Magnetic Business System dat ervoor zorgt dat je iedere dag in je nieuwe gewenste realiteit stapt en de dromen waarmaakt. Hiermee manifesteer je vanuit je binnenwereld je grootse resultaten.

 

Deep dive self-assessments

Deep dive self-assessments om op ieder moment in de nieuwe realiteit van je bedrijf te stappen door hart, buik en brein met elkaar in alignment te brengen.

Krachtige Audio Activaties

Krachtige audio activaties waarmee je de meest rijke versie van jezelf iedere dag opnieuw boost door het activeren van je creatiekracht & je voorstellingsvermogen.

 

Mastermind Community

Vertrouwde Community met gelijkgestemde Miracle Women die allemaal verlangen naar Succes, Vrijheid & Rijkdom en waar de energie inzit die je nodig hebt om dag in dag uit in alignment te blijven met jezelf

je hebt lifetime toegang tot

alle live coachings & trainingen in de

‘Have it All’ University

om constant te blijven doorgroeien!

Waarom dit systeem?

Heel simpel! De meest online ondernemers bouwen hun bedrijf op allerlei regels die vanuit andere online ondernemers worden verspreid. Ze leren je dat om succesvol te kunnen zijn, je je bedrijf op een bepaalde manier moet opbouwen door exact hun stappen te volgen. It is their way or the high way…

Veel ondernemers gaan daardoor van webinar naar webinar en van een programma naar een coach om hun systemen te leren en hun geheim voor succes.

Ik heb de Magnetic Business System ontworpen, omdat ik wil dat ondernemers ook een andere optie hebben. Namelijk door consistent keuzes te maken, die het beste passen bij wie ze willen zijn. Zodat ze zich vrij voelen, omdat het goed voelt wat ze doen. Én dat ze altijd een plek hebben waar ze naartoe terug kunnen gaan als ze het even niet meer weten.

Want het gaat niet over de dingen die we doen in ons bedrijf, maar over de energie waar we het mee doen. En daarmee gaat het eigenlijk over het luisteren naar wat je ziel voor je in petto heeft en je daar aan volledig aan over te geven.

De Magnetic Business System helpt jou om je de helderheid te geven om vanuit zelfvertrouwen keuzes te kunnen maken om je bedrijf succesvol te starten of flink op te schalen.

Nu is de tijd om het leven van je dromen te leven!

Wist jij dat…..

01

Er maar weinig ondernemers zijn die hun energetisch veld actief inzetten in hun bedrijf.

We hebben allemaal toegang tot hetzelfde energetische veld van de aarde en halen er alle informatie uit waarmee we ons leven creëren.

Hoe je je energie kunt gebruiken en waarvoor, dat heb je nooit geleerd.

02

De waarheid is dat het bereiken succes, vrijheid en rijkdom  anders werkt dan wat je verteld is…….De meeste ondernemers geloven dat je eerst jezelf moet verbeteren, veranderen of je helen voordat je succesvol kunt zijn….Ze missen iets en de toekomst is beter dan hun nu..maar dat is gewoon niet waar.

Ze leven niet vanuit de meest rijke versie van zichzelf maar vanuit angst, zorgen en twijfel.

03

Magische resultaten ontstaan maar op 1 manier, stappen in de meest rijke versie van jezelf.

Niet in de toekomst maar vandaag nog en vanaf nu iedere dag opnieuw.

Rijkdom in je bedrijf komt niet voort uit het toepassen van de juiste strategieën. Of je eigen sausje over een template gooien.

Het komt vanuit wie jij van binnen bent en dat te volgen.

Wanneer je wilt gaan staan voor je succes, rijkdom, vrijheid & geluk,

  Run je bedrijf dan vanuit de meest rijke versie van jezelf….

 

6 maanden lang LIVE Business trainingen, coaching calls & Plan je Business trainingen om je bedrijf op te bouwen vanuit een nieuwe realiteit

Lifetime toegang tot de content in de  ‘Have It All ‘University :

Het Magnetic Business System dat ervoor zorgt dat je iedere dag in je nieuwe gewenste realiteit stapt

Deep dive self- assessments op Succes, Vrijheid & Rijkdom

Krachtige audio affirmaties voor Succes, Vrijheid & Rijkdom 

Vertrouwde Community met gelijkgestemde Miracle Women