The Clarity Code

 

Transformeer in 5 dagen naar de co-creator van een superwinstgevend bedrijf.

JE WILT EEN SUCCESVOL, WINSTGEVEND BEDRIJF RUNNEN DOOR ANDEREN TE HELPEN MET WAT JIJ HET LIEFSTE DOET.

DE BELANGRIJKSTE STAP?

VOL HELDERHEID & ZELFVERTROUWEN JE EINDRESULTAAT CREËREN.

DAT KLINKT GEMAKKELIJKER DAN HET IS…

I know…..

DAT IS DE REDEN DAT IK DE CLARITY CODE  VOOR JE HEB SAMENGESTELD.

Want veel vrouwelijke ondernemers houden zichzelf veel te klein………..

Succes, Vrijheid & Rijkdom komen niet zomaar op je pad. Een nieuw level van succes betekent een nieuw level van jezelf. En dat voelt vaak onveilig en onzeker. Je bereikt het nieuwe level alleen door het iedere dag meer van jezelf te worden. Hoe dat werkt leg ik je uit in de Clarity Code.

Want de keiharde waarheid is dat veel vrouwelijke ondernemers hun echte potentieel nooit bereiken doordat ze hun focus verkeerd leggen. Ze raken teleurgesteld als de dingen niet gaan zoals gepland, niemand hun programma’s koopt of als de manifestatie langer duurt dan gehoopt. Ze werken niet vanuit de alignment met zichzelf en leggen hun kracht buiten zichzelf.

In deze training krijg jij volledige helderheid hoe je in de nieuwe versie van jezelf kunt stappen zodat je de krachtige co-creator wordt van een succesvol en winstgevend bedrijf.

En bij iedere stap krijg je meer zelfvertrouwen, zodat je jouw eigen unieke weg naar succes kunt vinden.

Start vandaag nog met de Clarity Code &

word die krachtige creator voor slechts €37,-!

WAT KRIJG JE ALS JE DEELNEEMT?

✓5 Audio Business Trainingen die je de helderheid & het zelfvertrouwen geven hoe je het bedrijf creëert dat helemaal in alignment is met wie jij wilt zijn zodat het je leidt naar ongelimiteerd succes, vrijheid en rijkdom (ter waarde van €297,-)

✓Complete Self-Assessment Gids die je helpt om in je nieuwe realiteit te stappen (ter waarde van €97,-)

BONUS 1: Aanbod voor een live 60 minuten Clarity Call met mij waarin ik je help om te identificeren wat je nu tegenhoudt om succes & rijkdom te kunnen ontvangen ( korting ter waarde van €200,- en alleen via deze training te boeken)

 

 HOE WERKT DE TRAINING?

Zodra je het kleine bedrag van €37,- hebt betaald, ontvang je 5 dagen lang iedere dag een email van mij. Je mailbox is de plek waar de magie plaatsvindt. In plaats van lange video- of audioberichten focussen we iedere dag op een uplevel en aha moment voor meer helderheid. Ik creëer 5 krachtige mails voor je met korte audio’s & en vragen die helderheid creëren.

Zo kun je steeds opnieuw in de energie komen van jouw gewenste realiteit. Hierdoor wordt  uplevellen gemakkelijk, krachtig en bevrijdend.

Voor vragen kun je met me connecten op Facebook zodat ik je via FB Messenger verder kan helpen. Maar maak je geen zorgen dat leg ik allemaal uit in de training.

Onthoud dat iets NIEUWS alleen kan ontstaan uit iets NIEUWS!

IK WIL JE WEL ALVAST WAARSCHUWEN…

Dit programma is geen quick fix ook al doet de prijs dat misschien vermoeden. Een krachtige co-creator worden van je leven is namelijk  ‘Work in Progress’. 

Je zult iedere dag opnieuw in je nieuwe realiteit moeten stappen. Succes in je bedrijf heeft 80% te maken met jouw energie, 15% met consistentie en 5% met strategie.

Je legt de verbinding met je klanten met jouw unieke energie en niet met je tools. Je gebruikt die tools die passen bij je nieuwe realiteit.

Hoe dit werkt leer ik je in de Clarity Code.

  clarity Code CURRICULUM

Dag 01

STAP IN EEN NIEUWE REALITEIT

Welk nieuw level word jij gevraagd in te stappen. Wat is de Big Vision die je hebt voor jezelf die je wilt gaan leven? Dit is de fuel die je iedere dag nodig hebt om stap voor stap dichter bij je verlangens brengt.

Dag 02

NEUTRALISEER JE ENERGIE

Wanneer je in een new level stapt dan is het onvermijdelijk dat er weerstand ontstaat. In deze training leg ik je uit hoe dit werkt en hoe je er mee om kunt gaan zodat je in alignment kunt blijven om actie te nemen richting je nieuwe realiteit

Dag 03

DE FORMULE DIE JE NIEUWE REALITEIT CREEËRT

Het creëren van nieuwe realiteit begint  energetisch in je innerlijk systeem. Zonder het energetisch systeem te matchen met je nieuwe realiteit kun je het niet ontvangen. In dag 3 deel ik de formule met je die zorgt dat je je nieuwe realiteit kunt gaan waarmaken. Deze dag is goud waard!

 Dag 04

 ACCEPTEER WAT IS

Een succesvol en winstgevend bedrijf wordt veel gemakkelijker wanneer je gaat voor je Big Vision terwijl je het Nu volledig accepteert.  Leer op dag 4 hoe je volledig in alignment kunt zijn met alle aspecten van jezelf door de focus houden op je verlangens en je bewust te zijn van het nu.

Dag 05

TRAIN JE STAAT VAN ZIJN 

Dit is het echte werk dat jij te doen hebt in je bedrijf. Wanneer je de innerlijke staat van je nieuwe realiteit bewaakt no matter what dan zullen succes en rijkdom volgen.

Het gaat namelijk niet over de dingen die je doet maar over de staat van zijn waarin je leeft.

WAAROM IS DIT GEEN GEWONE BUSINESS TRAINING?

Omdat je alles wat je nodig hebt om te creëren waar je heel gelukkig van wordt al in je hebt zitten. Het succes, de vrijheid maar ook de rijkdom. Alles waar jij van houdt. En jouw interne systeem leidt je ernaartoe, mits……je je vanuit deze versie van jou laat leiden. En het mooie is dat alles er al is om dat systeem te activeren.

De Clarity Code is daarom geen stap voor stap volg mijn strategie en je wordt rijk training.

Het is een training waarbij ik je wil meenemen naar wie je echt wilt zijn en hoe je vanuit deze realiteit de beste resultaten behaalt.

Ik weet echt 110% zeker…..

DAT JIJ KLAAR BENT OM DE SHIFT TE MAKEN…

Anders was je namelijk niet op mijn pad gekomen. Want ik ga niet op zoek naar mijn klanten, mijn klanten vinden mij. En zo kan het straks ook voor jou zijn.

We zijn altijd maar bezig met ‘het juiste doen’, zorgen dat ‘we erbij horen’, ‘ons niet goed genoeg voelen’ of denken dat we ‘niet in staat zijn om’ wat we echt willen voor elkaar te krijgen. We hoeven rijkdom niet te creeren, het is er allang. En we kunnen het ontvangen door onze tekortkomingen los te laten.

Want jij bent goed genoeg en alles dat je wenst is er al. 

En That is That !

Als je nu denkt “dat klinkt super maar ik ben nog niet 100% zeker”

lees dan nog even verder, want

01

Ons is geleerd dat we ons geluk vanuit de wereld om ons heen creeren..maar de sleutel naar vrijheid, succes, rijkdom en geluk ligt binnenin jezelf opgeslagen.

02

Wanneer we beseffen dat succes, vrijheid, rijkdom en geluk van binnenuit komen…….dan wordt het onze eerste prioriteit om ons iedere dag opnieuw supergoed te voelen.

03

Zodat we vanuit de plek waar we ons echt goed voelen……onszelf de vraag kunnen stellen ‘Wat willen we echt’ in het leven?

04

Want de kracht van creatie komt voort uit 1 ding….. de STAAT VAN ZIJN van dat waar je echt naar verlangt.

Wanneer je dit lukt dan stap je in de echte creatiekracht van een Succesvol en Winstgevend bedrijf.

Ben je er klaar voor om  succes, vrijheid en rijkdom te creëren in je bedrijf?